top of page
notebooks

HUN VERHAAL

Het goede gesprek, open en zorgvuldige communicatie en vooral 'het verhaal',

zijn de kurken waar mijn bijdrage aan organisaties, mensen en teams op drijft.

Een greep uit de opdrachtgevers voor wie ik heb bijgedragen aan hun verhaal. 

Arts die patiënt onderzoekt

Voor ROHA in Amsterdam, een coöperatie van ruim 200 huisartsen zet ik de afdeling communicatie op, structureer de werkzaamheden en richt het communicatieteam in.

Ik geef  tijdelijk leiding aan de professionals die het verhaal van de organisatie vertellen.

Daarnaast ben ik strategisch adviseur voor management en directie, ten behoeve van hun positionering; hun verhaal,

in het complexe zorglandschap in stad en regio. 

Verschillende bouwstijlen

MOKE architekten is steeds op zoek naar de mensen voor wie zij het doen; de toekomstige bewoners van de gebouwen die ze ontwerpen.

Ze doen onderzoek naar woon- en gebruikswensen en dat maakt hen uniek en eigenzinnig. Ik schrijf hun verhalen, teksten ten behoeve van social en andere media, zodat hun verhaal meer bekendheid krijgt. 

Klaslokaal op basisschool
samenwerkende

Een website is belangrijk voor een ZZP'er, je wilt tenslotte aan potentiële opdrachtgevers laten zien wat je aanbod is. Maar nog belangrijker is je verhaal, wie je bent, wat je drijft, waarom je doet wat je doet.

Je bént tenslotte je onderneming. Jouw bijdrage aan organisaties gaat over jou. 

Voor diverse zelfstandig ondernemers, onder wie een organisatieadviseur en een coach, ging ik op zoek naar hun eigen unieke verhaal en ontwierp daarmee hun website, in tekst, uitstraling en beeld. 

Stichting Uniek is een koepel van basisscholen in Brabant. Tijdens een korte, wat onrustige tijd binnen de organisatie was ik op verschillende momenten sparringpartner en adviseur van de Raad van Toezicht. 

Door snel het verhaal boven tafel te krijgen, wat er precies speelde  en vervolgens open en zorgvuldig te communiceren, keerde de rust weer en kon de organisatie weer door. 

bottom of page